Vertrouwd vanuit huis: samen naar een nieuwe start

Scheidingsmediation in een veilige omgeving. Bij jou thuis of via beeldbellen. Laat je professioneel begeleiden tijdens je scheiding door Mariska Blijsie.

Het gemak van scheidingsmediation bij jou thuis

Onze ervaren mediators komen naar jou toe, zodat jullie in een vertrouwde omgeving kunnen werken aan duurzame oplossingen. Geen reistijd, geen extra stress. Met persoonlijke aandacht en empathische begeleiding streven we naar harmonie en evenwichtige afspraken. Kies voor comfort en maak samen een soepele overgang naar de volgende fase. Neem vandaag nog contact op en laat ons jullie ondersteunen in deze belangrijke reis naar een nieuw begin.

Beeldbellen voor een vreedzame scheiding

Ontdek de moderne benadering van online scheidingsmediation. Onze deskundige mediators bieden dezelfde professionele begeleiding en empathie, maar dan via beeldbellen op een tijdstip en plaats dat voor jou werkt. Met virtuele ondersteuning werken we samen aan heldere afspraken en vreedzame oplossingen, zonder fysieke beperkingen. Kies voor flexibiliteit en gemak terwijl jullie naar een harmonieuze scheiding toe werken. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe online mediation een naadloze overgang naar een nieuw hoofdstuk mogelijk maakt.

Krijg grip op je scheiding met mediation bij jou thuis of online

De mediators van BEGRIP Mediation begeleiden jullie scheiding op alle vlakken, zowel emotioneel, financieel als juridisch. Samen met jullie brengen we de situatie in beeld. Dit geeft overzicht en rust. Daarnaast maken we heldere afspraken over de kinderen, het huis en jullie financiën.

✅ All-in-tarief: weet direct waar je aan toe bent

✅ Afspraak aan huis of online via beeldbellen

✅ Inzicht in je financiële situatie en mogelijkheden

✅ Mediation door MfN geregistreerde mediator

Het proces van Mediation

Een scheidingstraject via mediation heeft een informeler karakter dan een procedure bij de rechtbank. Bovendien is er bij mediation geen sprake van een winnaar en verliezer. Samen stellen we uiteindelijk een convenant en eventueel een ouderschapsplan op met daarin heldere toekomstbestendige afspraken, die beter na te leven zijn dan afspraken die door een rechter worden opgelegd. Mediation is vaak de beste oplossing voor jullie èn voor eventuele kinderen.

Belangrijke thema’s waarbij wij helpen:

Mediation tijdens de scheiding
Kinderen en ouderschap
Huis en hypotheek
Financiën en pensioen

Wij werken met een stappenplan. Dit zorgt voor de noodzakelijke structuur. Uiteraard is elke scheiding anders, maar gemiddeld zijn er 5 afspraken nodig over een termijn van ongeveer 3 maanden om het traject naar tevredenheid voor alle partijen af te ronden.

Gratis kennismakingsgesprek

Je bent op zoek naar een vertrouwde omgeving en goede mediator. Daarom vinden wij ons kennismakingsgesprek enorm belangrijk. Tijdens dit gesprek bespreken we de meest dringende onderwerpen om overzicht en rust te creëren. Je kan Mariska altijd bellen of maak een terugbel afspraak, dan belt Mariska jou wanneer het uitkomt.

Afbeelding van Mariska, Mediator bij BEGRIP

Neem contact op met Mariska

✅Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
📞 06 21 53 57 89
📧 mariska@begripmediation.nl

Contact opnemen met BEGRIP Mediation

Dat doe je gemakkelijk, hoe het jou het beste uitkomt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bekijk onze locaties

Terugbel verzoek

Bel ons